...da nam deca najviše koriste računar za igranje igrica na prvom mestu, a na drugom je švrljanje internetom.Na žalost, iako smo brižni roditelji često nemamo vremena da nadgledamo naše najmilije dok je u drugoj sobi za računarom i nešto barba po tastaturi, niti možemo da dostignemo brzinu klika mišem, u stilu ,,baš smo u prolazu iza njihovih ledja,,...a deca stignu svuda, internet se najčeše može uporediti sa nekim ogromnim svetskim vašarom gde se vaše sunce začas može izgubiti u mutnim vodama neta, a može se naći i na bajkovitim i dobrim mestima ... previše je uslova od kojih zavisi gde vaše dete švrlja i da li treba ili ne treba da budete zabrinuti.O čemu se radi u tim mutnim vodama neta? Sa kim je u društvu? Ko su oni? Šta rade? O čemu pričaju? Kakve su to virtualne ličnosti? Da li je vaše dete bezbedno? Kako troši svoje vreme?
Zašto se ne igra kao neka druga deca?

Da li treba da smo zabrinuti i koliko? Odgovor je u KompKampu. Proverite.

Zašto da izaberete za decu da deo leta provedu u KompKampu?
Ne samo zbog toga što će vaša deca provesti sjajno deo letnjeg raspusta – nego je ovo jedini kamp gde će letnje maštarije i zabava vaše dece biti pretvorene u obrazovni i stvaralački uspeh! Mesto gde će vaša deca dobiti putokaz, a put može značiti život!

I mislim da je važno da kažem i ovo:
Deca imaju različita interesovanja i sklonosti – neka više vole kompjuter, manje igraju fudbal. Takva deca su često i usamljenija od većine, teže pronalaze drugara koji ima ista, računarska interesovanja.
Sada je tu KompKamp da se deca upoznaju, da steknu više prijatelja baš istih interesovanja , a onda i nastave druženje, da li su u istom gradu ili su na netu, to već postaje nevažno. Oni sada imaju SVOG druga u sferi kompjutera! Stvarnog, ne samo onog virtualnog!

I da vas ne davim više – znam da ste razumeli o čemu se radi.