,,Da li želite da vam dete bude programer? I JA !,, Yakov Fain


Kako je nastao kompjuterski kamp 2007. godine

Letnji raspust počeo, a jedna mama se našla u dilemi gde da pošalje sina
na letovanje - na more ili u planine...sinu je sve izgledalo besmisleno jer "tamo" nema kompjuter... i odatle je krenulo! Ne treba biti Bill Gates, pa znati. Spojiti letovanje devetogodišnjaka sa kompjuterom, izgledalo je kao super ideja! U Srbiji nije bilo takvog mesta, ali nismo se pokolebali -
odlučili smo da ga napravimo.
Tako je rodjen PRVI KOMPJUTERSKI KAMP ZA DECU U SRBIJI !

A "glavni pokretač " je, ipak, Teodor, dečak iz Novog Sada, kojem komp i forumi tipa Svet kompjutera, Newgrounds, WarCraft turniri, Wormsi, ScreenFun, OrangeBox, Prinčevi od Persije, Flash,You tube, Garry's mod...život znače.
mama radatedi
Pisanje ovih stranica je za nas radost, svojevrsno iskustvo i privilegija! Osnivanje prvog letnjeg kompjuterskog kampa za decu je naš doprinos usavršavanju deci u Srbiji! Autori Radoslava i Teodor Konjević

Thank you for reading my portfolio
.
Radoslava

Danas je KompKamp Udruženje gradjana, nevladina i neprofitna organizacija, osnovana od grupe roditelja i dece,
sa sedištem u Novom Sadu. Rešenje o Udruženju je ovde.

Mama Rada se potrudila da ovaj san pretvori u stvarnost i organizuje mesto gde će decu usmeriti na više od igre, a baš nekako u to vreme oduševljena blogom g-dina Yakova Fain, ovde je taj presudni link , dok je link za prvi deo priče je u naslovu ove strane.
Rada je u profesionalni predavač u školi za obuku na računarima, završila je IT Akademiju, odsek za web dizajn i multimediju - kada sedne za računar zaboravlja na vreme... njene blogove sa aktuelnim vestima, savetima i uputstvima deci i roditeljima možete pratiti :

KompKamp Danas
Šta još radimo
Svi naši web sajtovi
Portfolio osnivača

Rado prima čitalačku publiku :)
The more I learn, the more I realize how much more I could learn.
Dok napokon ne shvatimo da ceo život imamo nešto da učimo
i onda počnemo da uživamo u tome.

Ideji su se odmah pridružili Lela i Gogi, roditelji tri dečaka, kućni prijatelji, koji su takodje profesionalci na računarima i u obuci na računarima.
Saznanje da je SVE VIŠE ONIH KOJI POKUŠAVAJU DA NEŠTO PRODAJU, A SVE MANJE ONIH KOJI ŽELE DA NEŠTO STVORE, podstaklo nas je da svoj rad posvetimo samo deci.
Kako bi g-din Isak Adižes rekao - nema tima bez četvorke!
A četvrti? To su sva naša deca :)

Na slici su Rada, Lela, Gogi, sa sve decom, koja su onaj četvrti, i najvažniji, i koja su, kao sva ostala deca njihove generacije, rodjena sa čipovima u glavi...

Permissions beyond the scope of this license may be available at www.studiovh.net.