10.jula, filmska radionica u kampu: deca su snimila i u Windows Movie Maker programu montirala svoja prva dva filma.

Computer Camp 2009 Serbia - Kids Production First Group from rada kon on Vimeo.

IZLET NA FARMU PONIJA, KOMPKAMP 2009. from rada kon on Vimeo.

 

 

 

 

4.JUNI, 2009.g.

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo u Vladi Republike Srbije Jasna Matić posetila je 4.juna sa saradnicima Kompjuterski kamp za decu u Erdeviku. U Osnovnoj školi ” Sava Šumanovic,, gde se letnji kamp održava, održana je tribina ,,Bezbednost dece na internetu,, kojoj su prisustvovali, osim učenika osnovne škole, i predstavnica Telekoma Milica Amidžic, Predsednik opštine Šid, mnogobrojni direktori i prosvetni radnici osnovnih škola iz okoline, kao i roditelji. U sjajnoj interaktivnoj prezentaciji portala Klikni bezbedno , deca su postavljala pitanja , ali i odgovarala na njima postavljena pitanja od strane stručnih saradnika iz Ministarstva. Za svoje tačne odgovore bili su nagrađeni majicama portala Klikni bezbedno. Poruka Ministarke Matić ovom skupu bila je : deco idite na internet, koristite računare, ali pametno ! Internet je zaista prozor u svet i možete svašta videti, ali kroz taj prozor može svašta i da se desi. Čuvajte se i biće dobro! Vaša dužnost je da sačuvate na internetu ne samo sebe nego i vaše drugare.
Akcija Bezbednost dece na internetu savršeno je organizovana i sprovodi se u svim gradovima u Srbiji. Osnovni cilj obeležavanja godine bezbednijeg interneta u Srbiji je edukacija dece, njihovih roditelja i učitelja u cilju sprečavanja zloupotrebe dece u virtuelnom okruženju. Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo uz podršku kompanije Telekom i Kompjuterski kamp Osnovne škole ,,Sava Šumanovic,, ovom tribinom žele da skrenu pažnju celokupne javnosti na sve više prisutan problem nebezbednih i neprikladnih sadržaja kojima su deca i mladi izloženi na internetu .

Kampanja ,,Klikni bezbedno" u Kompjuterskom kampu from rada kon on Vimeo.

STIGLE PRVE DONACIJE

Prve znacajne donacije su od Kompanije SBS – Serbian Business System: 3 nova racunara!

IMLEK su naši dragi sponzori : donatori mlečnih proizvoda za decu u Komp-Kampu :))))

Predavači iz MICROSOFT-a
u KOMP-KAMPU !

Predstavnici Microsofta iz Beograda ove godine decu će učiti da rade u programu Windows Movie Maker ! Tako obrađene video zapise sa kampovanja deca će poneti kao svoje uspomene mm

POSTAJEMO MEĐUNARODNI KAMP : Ovoga leta imamo decu iz Sarajeva, Ontaria ( Kanada), Banja Luke, Skoplja...:)))

U prvoj smeni slobodna još tri mesta! 11.juna,09.deca i komp

Početna O nama Program Roditelji Galerija Kontakt

INFO TABLA

Share

Odavno smo na direktorijumu
Kids Camps -jedini u Evropi po programu rada !

jedini_u_evropi

Za matematičare i pametne!
Podelite letak Komp-Kamp svojim drugaricama i drugarima. Za svaku prijavu u kojoj je navedeno Vaše ime na liniji Kako ste saznali za kamp, Vi imate 10% popust u ceni!

LETAK je OVDE, preuzmite, podelite i zaradite deo za svoje letovanja:)

Oktobar, 2009.

U pripremi je nov dizajn web sajta.
Bacite pogled, tek da naslutite...

Tokom leta 2009. Diplome
su dobili 164-oro dece!
diploma2009